content top
MCP: 8 weken een afvalcontainer op locatie!

MCP: 8 weken een afvalcontainer op locatie!

Veel mensen weten dit niet, maar een afvalcontainer die bij MijnContainerPartner.nl gehuurd wordt mag 8 weken op locatie blijven staan. Wilt u de container eerder op laten halen dan gebruikt u de ‘container vol, klik hier’ knop bij ons op de website. Door het invullen van uw postcode en huisnummer kunt u uw container selecteren en de opdracht geven om hem op te laten halen. Doet u dit voor 16:00 dan zal de container de volgende werkdag opgehaald worden door de transporteur.

Bij het bestellen van de container hoeft u dus ook geen ophaaldatum op te geven. U selecteert een van onze afvalcontainers: bouw en sloopafval, tuin – en groenafval, puinafval, hout afval, grondafval, grofvuilafval en dakafval en vult de dag van levering in. Verder heeft u ook de mogelijkheid om te kiezen op welk dagdeel de container geleverd dient te worden.

MijnContainerPartner.nl is een partij waar u zonder zorgen en snel online een container kunt huren! Laat u overtuigen door de prijs en onze uitstekende service!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>