content top
MHP: op naar de 10.000 .nl domeinnamen!

MHP: op naar de 10.000 .nl domeinnamen!

SIDN, het bedrijf achter .nl heeft inmiddels over de 5 miljoen .nl domeinnamen geregistreerd! Een mijlpaal op internet gebied! Van de huishoudens in Nederland heeft reeds 21% een domeinnaam en dat aantal groeit nog steeds! Wij zijn blij dat wij als goedkoopste hostingprovider van Nederland daar ook een steentje aan bij kunnen dragen! MijnHostingPartner.nl zit bijna op de 10.000 .nl domeinnamen en is een van de snelstgroeiende hostingproviders van Nederland. Helemaal op ASP.net vlak steken we met kop en schouders boven de rest uit. Laat u overtuigen door onze producten en uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

MijnHostingPartner.nl, uw partner in hosting!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>